Szállítási információk, díjak

FoxPost Házhozszállítás.

2-3 munkanapos házhozszállítás esetén felmerülő díjak:

0Ft-34.999 Ft Rendelési érték között a szállítás díja: 1249 Ft. 

35.000Ft Rendelési érték felett a szállítás díja ingyenes.

Utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díja: 350 Ft. 

A házhozszállítással kapcsolatos további információkért vagy csomagkövetésért látogasson el a Foxpost oldalára. (A FoxPost házhozszállításokat az Express One végzi.)

FoxPost csomagautomatába szállítás.

FOXPOST Parcel locker

1-3 munkanapos  csomagautomatába szállítás esetén felmerülő díjak :

0Ft-29.999 Ft Rendelési érték között a szállítás díja: 799 Ft. 

30.000Ft Rendelési érték felett a szállítás díja ingyenes. 

Utánvétes fizetés esetén az utánvét kezelési díja: 350 Ft. 

A csomagautomatába szállítással kapcsolatos információkért kattintson az alábbi linkre: foxpost tájékoztató. További információkért vagy csomagkövetésért látogasson el a Foxpost oldalára.

Gyakran ismételt kérdések

Szállítással kapcsolatosan

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, a FoxPost SMS-ben vagy Viber alkalmazáson keresztül értesíti a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert  nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját(ezért kérjük pontos adatokat adjanak meg). Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából(Automatába érkezést követő 4 naptári nap). A csomagok kiszállítására társaságunk időgaranciát nem vállal.

A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küld a FoxPost a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partner(Express One) által javasolt időpont nem megfelelő a címzett részére vagy más címen szeretné átvenni a csomagot. A csomagok kiszállítására társaságunk időgaranciát nem vállal.

 

-FoxPost Házhozszállítás esetén az utánvét összegét a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni.
-FoxPost Csomagautomatába szállítás estén kizárólag bankkártyával van lehetősége fizetni az utánvét összegét.

Maximum utánvét: 150 000 Ft.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a kiszállítást végző partner raktárába, majd a Foxpost központi raktárába.

Jelenleg ezeket a csomagokat a FoxPost nem tudja újraküldeni a címzett részére, így azokat a raktár visszaküldi a feladó számára, amennyiben továbbra is szeretné csomagját mihamarabb vegye fel a kapcsolatot webáruházunkkal az info@bemylux.hu email címen.

Az át nem vett csomagokról lejjebb olvashat.

-A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

-Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a megrendelés átvételének a megtagadása nem jelenti a rendeléstől való elállási jog érvényesítést amely szerződésszegésnek minősül!

A 14 napos elállási jogot kizárólag az átvett csomagok esetében gyakorolhatja a vásárló.

Az át nem vett és visszaérkezett utánvétes csomagok esetében a BeMyLux.hu üzemeltetője, az alábbi költségeket terhelheti a vásárlóra abban az esetben is, ha a vásárlónak a szállítás “ingyenes” lett volna! : Oda-vissza szállítás költsége 1980 Ft +200 Ft csomagolási költség.

A rendelés lemondására a fuvardíj megtérítése nélkül a BeMyLux.hu webáruháztól kapott “A rendelése a mai napon a futárnak átadásra kerül” tartalmú e-mail kiküldéséig lehetséges. A rendelés lemondását írásban a megrendelés napján kell megtennie, a rendelésszám  feltüntetésével az info@bemylux.hu címen, vagy telefonon(+36209512532).

Shopping Cart