Márka ismertetők

Gaura Pearls

A Gaura Pearls -t 2007 -ben alapították Skandináv-félszigeten, immár 15 éves gyártói tapasztalattal természetes kagylógyöngy és ródiummal bevont ezüst ékszereket gyárt.

 A Gaura Pearls népszerűségre tett szert Európában, és vezető szerepet töltött be a gyöngy ékszerek gyártásában.

A külföldi partnerekkel folytatott hatékony együttműködésnek köszönhetően termékeik Európa több mint 700 üzletében kaphatók.

Kagylógyöngy fajta ismertetőért kattintson ide.

Az Édesvízi Kagyló gyöngyök eredetiségigazolásának megtekintéséhez kattintson a fenti képre.

A Gaura megkülönböztető jellemzője a teljes gyártási ciklus. Tervezőik felvázolják az új gyöngy nyakláncok, karkötők, gyűrűk, fülbevalók, medálok és brossok ötleteit. Kézműveseik kezében a tervezői vázlatok életre kelnek, és gyönyörű ékszerdarabokká válnak, amelyek középpontjában mindig a természetes kagyló gyöngyök állnak.

Megfontoltan és kritikusan közelítik a minőség ellenőrzést. A cég szakemberei személyesen értékelik a Japánból, Kínából vásárolt kagyló gyöngyök minőségét, és ez lehetővé teszi, hogy gondosan kiválasztják a megbízható nyersanyag beszállítókat. 

Ennek eredményeként ez a megközelítés garantálja ékszereik magas minőségű színvonalát és megfizethető árát, amire állandó keresletet teremt a Gaura Pearls termékei a vásárlók körében.

A kagyló gyöngy a természet csodálatos ajándéka! Az ókor óta a gyöngyöket a nők kedvenc drágaköveinek tekintik. A finom gyöngyök képesek végtelen öröm és boldogság pillanatait elhozni egy nő számára, és felfedni bájos nőiességét.

Ennek a elbűvölő drágakőnek a csodálatával hozzák létre kézzel készült ékszereiket, hogy kihangsúlyozzák a női szépséget és kifinomultságot a modern divattal ötvözve.

Dondella

“A Dondella több, mint ékszer…”
A Dondellát az egyszerű, időtlen és nőies szépség ihlette, és a titokzatosság, finomság, melyet az egyediség aurája veszi körül.
Az ékszerek olyan nőnek készültek, akik ismeri értékét, élvezi a szépséget és megenged magának egy kis luxust.

Bár a Dondella Észtországból származik, ennek ellenére globális márkának tekinthető.
Az ékszerek gyártási folyamatát szakemberek felügyelik és betartják, az ékszerek minőségi ellenőrzésen mentek keresztül. Az ékszerek gyártása során kiváló minőségű anyagokat használtak, különféle féldrága kövek, értékes nemesfémek, például: ródium, ezüst, arany, míg fő alapanyag ként magas minőségű kerámiát.

A filozófiából indulunk ki:
“Dondella – Csak szerelem van”
kollekcióink tervezésében.
Ezért nem lehet egyetlen közös jellemzőt kiemelni az összes Dondella termék leírására, kivéve azokat az érzéseket, amelyeket az ékszer viselőiben ébresztenek. Elsősorban az ékszerviselés által keltett érzelmeket értékeljük. Igazi szépséget és érzelmeket kívánunk kínálni, amelyek különösen kiemelik személyiségét és nőiességét, hogy ragyogj minden nap!
A szerelem az egyetlen, ami a végén számít.
DONDELLA

Oliver
Weber

Az Oliver Weber -t 1994 -ben alapították Milsben, Ausztria szívében, a leghíresebb vágott kristályok otthonában.  A cég ötvözi a minőséget a tökéletes dizájnnal, és meggyőzi a tudatos vásárlókat világszerte.

diamond, faceted diamond, gemstone-2026747.jpg

Oliver Weber ékszerei kizárólag AA vagy AAA minőségű kristályaiból készülnek, amelyek a piacon elérhető legjobb minőségű kristályok. Minden ékszer pontos minőségellenőrzésen megy keresztül, és minden kristályt kézzel készítenek a legnagyobb körültekintéssel. Az Oliver Weber kollekció aláhúzza a minőségi kristályok végtelen kreativitását, és egyesíti őket a fény és a szín varázslatos kombinációiban.

A kezdetektől fogva az Oliver Weber márka célja egy olyan ékszerkollekció kifejlesztése volt, amely magas fokú kreativitással gazdagítja a kristályékszerek piacát. Oliver Webernek köszönhetően a divat és az ékszerek közötti határok egyre inkább feloldódnak, és az ékszerek a ruházat részévé válnak, kiegészítve az öltözetet, és egészen különleges stílust szerezve: megfizethető luxus, amely minden alkalomhoz és a legkülönfélébb ízléshez alkalmazkodik.

Kiemelt márkáink:
Shopping Cart