Elállás, Visszáru ügyintézés

Elállási nyilatkozat:

A BeMyLux.hu minden vásárlójának a jogszabály által előírt a termék kézhezvételétől számított  14 napos pénz-visszafizetési garanciát azaz elállási jogot biztosít. Bővebb információkért keressen elérhetőségeink valamelyikén vagy az ÁSZF 6-os pontjában talál az elállásról bővebben.

Elállási jog érvényesítésének lépései:

1. ÍRJA MEG NEKÜNK

Írja meg erre az email címre: info@bemylux.hu , hogy vissza szeretné küldeni a megvásárolt terméket és szeretne visszatérítést. Ezután az ügyfélszolgálatunk feldolgozza a kérését és válasz e-mailben közli a további teendőket és elküldi a visszaküldéshez szükséges elállási nyilatkozatot. (Kérjük, amíg nem kap visszajelzést, elállási nyilatkozatot addig ne adja fel a csomagot!)

Kérjük, hogy az emailben alábbiakat mindenképpen tüntesse fel, hogy be tudjuk azonosítani a rendelését:

– a vásárláskor megadott  név és/vagy email cím
– a megrendelése száma és vagy számla sorszáma és a visszaküldendő termék(ek) cikkszáma  (megtalálja a megrendelés visszaigazoló emailben vagy a termék adatlapján, több termék esetén minden cikkszámot kérünk feltüntetni);

2. EZUTÁN JUTTASSA VISSZA HOZZÁNK A KAPOTT CSOMAG TELJES TARTALMÁT

Azaz a vásárolt sérülés mentes terméket, díszdobozt, számlát/jótállást, elállási nyilatkozatot és a kapott esetleges ajándékokat is.

A csomagot lehetősége van FoxPosttal visszaküldeni az alábbi csomagautomatába:       

Nagy Martin E.v.

 Hajdúszoboszló Tesco”

(Hajdúszoboszló 4200 Hajdúszoboszló, Kabai útfél 0228/2 hrsz.)

vagy házhozszállítással az alábbi címre kérjük visszaküldeni a csomagot:

Nagy Martin E.v.

4200 Hajdúszoboszló Bródy Sándor utca 59

+36-20-951-2532

info@bemylux.hu

Fontos, a címet, telefonszámot és email címet kérjük pontosan a fentiek szerint tüntesse fel, azért hogy a csomag biztosan megérkezzen hozzánk.

3.  5 MUNKANAPON BELÜL VISSZAUTALJUK ÖNNEK A TELJES VÉTELÁRAT

Amennyiben minden hiánytalanul, és sérülésmentesen megérkezett  hozzánk, 3-5 munkanapon belül visszautaljuk a teljes vételárat, az eredeti kiszállítási költséggel együtt (ha volt ilyen), az Ön által megadott bankszámlaszámra. Fontos: Amennyiben a visszaküldendő csomagját portósan, utánvéttel adja fel a gyorsabb visszáru ügyintézés érdekében átvesszük csomagját  de ez az összeg a visszatérítendő összegből levonásra kerül. A vételár visszatérítése utalással vagy levásárolható kupon formájában történik.(A visszatérítési opciókról az elállási nyilatkozaton tud majd dönteni.)

3.1. Részleges visszatérítés az alábbi esetben:

  • A fogyasztó számára csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot biztosítja a jogszabály, az ezen mértéket meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel, tehát a vállalkozás nem köteles a termék teljes árát és vagy a teljes költségeket megtéríteni, ha a terméket a fogyasztó sérülten vagy hiányosan szolgáltatja vissza.
Shopping Cart